STEF EKKEL boeken bij Artiest.nu

Offerte aanvragen

Een van Brabants meest geliefde zangers!

Tarief

Vanaf: € 1.695

Algemene informatie

In 1997 houdt Stef Ekkel zich serieus bezig met zingen. In september van dat jaar zong hij op de bruiloft van zijn zus. Een aantal jaren later nam Stef in eigen beheer zijn eerste Cd op, waar er in de directe omgeving van Stef velen werden verkocht. In 2001 bracht Stef wederom in eigen beheer zijn eerste Cd single uit ‘Op een terrasje’. Er zijn veel dingen veranderd, sinds het begin van zijn carrière. Stef heeft bijvoorbeeld een zeer actieve fanclub met vele leden. Stef tekende in juni van 2002 een platencontract bij Berk Music.

Biografie

Stef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid dan Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan, want op 4 jarige leeftijd zong Stef al vele liedjes van voor tot achter helemaal mee!
Het was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes. Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck. Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht en die zeker weten geschikt zou zijn voor Stef. Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje ‘Op ’n terrasje’ was geboren. In 2001 werd deze wederom in eigen beheer uitgebracht op single en dit betekende de definitieve doorbraak voor Stef, want dit vrolijke zomerse liedje stond maarliefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20. Vanaf dat moment ging het alsmaar beter met Stef zijn carrière en het was dan ook in juni 2002 dat Stef zijn eerste platencontract tekende bij Berk Music uit Eindhoven.
Inmiddels heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan. Ook is hij regelmatig te horen en te zien op de lokale, regionale en landelijke Radio en Tv en natuurlijk niet te vergeten de vele piratenstations die het Nederlandse lied nog altijd een warm hart toedragen. De bescheiden Kampenaar Stef heeft inmiddels veelvuldig bewezen dat hij een blijver is waar we in de toekomst nog veel moois van kunnen verwachten.

Discografie/Publicaties

Singles:
De Griekse melodie (2002)
De tijd stond even stil (2003)
’n Koffer vol met dromen (2004)
Het is winter (2004)
De bouzouki klinkt door de nacht (2005)
De woonboot (2006)
Dat zomerse gevoel (2007)
Heija Heija (2007)
Shanghai (2007)
Het stadje Kufstein (2007)
Dans de laatste dans (2008)
Laat de glazen nu maar klinken (2008)
Sierra Madre (2009)
Ik schrijf je naam (2009)
De Smokkelaar (duet met Johnny Hoes) (2009)
Hopeloos (2010)

Albums:
Geef me nog een laatste kans (1998)
Een koffer vol met dromen (2005)
Samen uit, samen thuis (2007)
Lekker gezellig (2009)