ROB RONALDS boeken bij Artiest.nu

Offerte aanvragen

Bekend als zanger in het populaire Tv-programma 'Ab Normaal'!

Tarief

Vanaf: € 1.495

Algemene informatie

Rob Ronalds is een artiest in hart en nieren. Rob deed mee aan de Soundmixshow, was publieksentertainer bij het Tv-programma ‘Te land, Ter zee en In de lucht’ en was entertainer in het ‘Het Is Hier Fantasties’ -programma (de bekende Karaoke Bar). Met een repertoire van ruim 130 zorgvuldig geselecteerde songs, zet hij ieder feest op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Met optredens in binnen- en buitenland heeft hij de Artiest status bereikt. Rob is een absolute aanrader als u een geslaagd feest wilt hebben!

Biografie

Rob Ronalds (Amsterdam, 31 januari 1966) is een Nederlandse zanger. Een doorgewinterd zanger en entertainer. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zingen. Al snel blijkt dat Rob een groot talent is. Tijdens de vele talentenjachten in het land, waar hij aan mee doet om ervaring op te doen, zijn de reacties ronduit overweldigend. Niet zelden weet hij deze talentenjachten dan ook winnend af te sluiten. In 1992 doet Ronalds mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hierdoor krijgt hij zijn eerste bekendheid. Hij werkte twee jaar bij Te Land, Ter Zee en in de Lucht als publieksentertainer en twee jaar bij Joop van den Ende. In 2000 begint zijn tv-carrière bij Ab Normaal en wordt hij zanger van het Cooldown Café. Eind 2007 bracht hij de single Och was ik maar… uit, het origineel is van de hand van Johnny Hoes. Deze single is één van zijn grootste successen tot nu toe met een 30e plaats in de Single Top 100.

Overige informatie

De perfecte balans tussen contact met het publiek en de juiste muziekkeuze maken zijn optredens tot een ware belevenis. Overigens is juist het overbruggen van de afstand tussen zanger en publiek zijn sterke punt; iets dat hij naast het zingen als Dj/ presentator zeer goed onder de knie heeft.

Discografie/Publicaties

Singles:
Mariandel (2002)
Kanjer (2002)
Ik hoef toch niet meteen te trouwen (2004)
Als je moet gaan (2005)
Samen dansen (2007)
Voor een zoen (2007)
Och was ik maar… (2007)
Haar rode lampie (2008)
De heilsoldaat (2009)
Meisjes van de nacht (2009)
Hela hola! Tut hola (2010)

Albums:
Het Dak Eraf (2004)
10 jaar Rob Ronalds (2010)

Repertoire/Acts

Het repertoire van Rob Ronalds is divers; met feestmuziek, ballads, après-ski, pop, Nederlandstalig….. kortom u vraagt en hij zingt.