TIM HAARS boeken bij Artiest.nu

Offerte aanvragen

Een stoere en energieke presentator die de vaart er in houdt.

Tarief

Op aanvraag

Algemene informatie

Tim Haars is een Nederlands acteur en presentator. Hij is bekend geworden met de rol van “Gerrie” in het sketchprogramma New Kids (voormalig New Kids on the Block), diverse reclames en als presentator van verschillende seizoenen van 6pack. Vol overgave en met veel lef doet hij zijn ding. Humor en energie zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Tim valt niet in een hokje te stoppen en neemt zijn werk erg serieus. Al met al een stoere, mannelijke verschijning die er voor gaat, of het nu voor de TV/filmopname is, of als presentator.

Biografie

Tim Haars (Maaskantje, 6 november 1981) is veelzijdig. Hij begint als jong talent bij ‘6pack’ (MTV/ SBS6) waar hij als presentator, maker en cameraman veel lef toont. Tim heeft duidelijk een eigen stijl die in de smaak valt bij zowel mannen als vrouwen. Zijn presenteerkwaliteiten breid hij uit met de LIVE nachtshow ‘NOX’ (TIEN) waar hij verschillende studioprogramma’s mag presenteren. Daarnaast acteert Tim ook. Hij speelt in verschillende korte films, reclames en is Tim ook te zien in kinderprogramma’s als ‘Kun Je’ (VPRO) en ‘Hihi Sisi’ (Nickelodeon). Sinds februari 2010 presenteert hij het VPRO Villa Achterwerk programma ‘Dier vermist’ en sinds februari 2011 ‘Proefles’. In december 2010 was hij ook te zien bij de KRO in de realityserie Stinkend, beroemd en dakloos. Hierin verlaten vier bekende Nederlanders hun luxe leven gedurende één week voor een zwerversbestaan.
Maar zijn grootste paradepaardje is de satireshow ‘New Kids on The Block’. Dit geniet een enorme cultstatus.

Overige informatie

Steffen Haars is zijn oudere broer.

Discografie/Publicaties

Filmografie
Als acteur;
BART BOOS (1990)
De Pulp Show (2001) – diverse rollen
New Kids (2007-heden) – Gerrie van Boven
Circus (2007)
New Kids Turbo (2010) – Gerrie van Boven
New Kids Nitro (2011) – Gerrie van Boven

Als presentator;
6pack (2005-2006)
Nachtzender NOX (2007)
De Staat van Verwarring (2007)
Blufgasten (2007)
Nickelodeon (2008)
Fight for your Ride (2009)
Dier vermist (2010)
Stinkend, beroemd en dakloos (2010-2011)
Proefles (2011)
Total Blackout (2011)