GEBROEDERS KO boeken bij Artiest.nu

Offerte aanvragen

Bekend van: De Boswandeling en Ik heb 'n toeter op m'n waterscooter.

Tarief

Op aanvraag

Algemene informatie

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko. Al jarenlang zijn zij de meest geboekte feest-act van Nederland en zetten zij met hun aanstekelijke liedjes binnen de kortste tijd de hele zaal compleet op z’n kop van bedrijfsfeest tot feesttent en van een klein cafe tot aan Ahoy. De gebroeders Ko zijn graag geziene gasten bij vele televisie programma’s en inzetbaar voor alle soorten evenementen want naast hun tape act hebben zij ook een razend populaire Gebroeders Ko Kids meezing Sjo! Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie!

Biografie

De Gebroeders Ko verzorgen al jaren de Nieuwjaarsduik op 1 januari voor Unox en zij weten Nederland keer op keer te verrassen met de snelheid die zij hebben om van een spontane gebeurtenis in Nederland razendsnel een hitsingle te maken.
Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van het carnavalsnummer in Raamsdonkveer waarmee zij een begin maakten met hun carriere, zij werkten beiden in de bouw en daar werden hun eerste teksten gemaakt en liedjes meegezongen door de bouwvakkers. Na een bescheiden hitje met het nummer ‘De Boswandeling’ was het met de single ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’ prijs en scoorden de Gebroeders Ko een vette hit in Nederland en vakantievierend Europa en kregen landelijke bekendheid.

Overige informatie

Op 11-11-2008 bestaat het duo Gebroeders Ko 11 jaar, samen met vele Bn-ers vieren zij het feest en presenteren hun nieuwe album Dubbel Ko, een dubbel-Cd met alle hits.

Discografie/Publicaties

Albums:
Villa Fiësta (2003)
Gorgelende kelen (2004)
Knallers (2006)
Dubbel KO (2008)
Feestje bouwen! (2010)
Singles:
Boswandeling (2002)
Ik heb een toeter op mijn waterscooter (2002)
Tuut, tuut, tuut, wij springen parachute (2003)
Tringeling (2004)
Zonnebril / Muggen hier, muggen daar (2004)
Vraag uw eekhoorn waarom (2004)
Jammie Jammie (2005)
Trampoline (2005)
Sinterklaas disco (2005)
Broodje Frikandel (2006)
Daar word ik niet vrolijk van!! (2006)
Boten Anna (2006)
Sinterklaas boot (2006)
Wij doen het licht wel uit (2007)
Roekoekoe (2007)
Zwaai maar dag Sinterklaasje (2007)
Duiken in de zee (2007)
Wienerschitzel (2008)
Vreemdgaan doet iedereen (2008)
Schatje mag ik je foto? (2008)
De knippieten (2008)
Nie praten nie & nie zingen nie (2009)
Wil jij wat van mij drinken? (2009)
Vuvuzela (2009)
Geef mij de sleutel van jouw voordeur (2010)

Behaalde prijzen

In 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 zijn zij verkozen tot beste Party act van Nederland en in 2006 werd ‘Boten Anna’ verkozen tot beste partysingle!
In 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009 ontvingen zij de populariteits Award voor Populairste feestact van Nederland!
In 2007 waren zij met meer dan 300 optredens de meest geboekte feestact van Nederland!!